Onderneem mee

Poultry Ethiopië

Poultry Ethiopia zet al meer dan 10 jaar new business op in Ethiopië. Ethiopië heeft een groot groeipotentieel voor de bio-industrie. Kennis delen zit in onze aard en door meer new business op te zetten, ontwikkelt Ethiopië zich steeds verder. Wij motiveren ondernemers om aan de slag te gaan aan pluimveehouder in het prachtige land. Je hoeft het niet alleen te doen, wij delen graag onze kennis!

Voedsel

De lokale bevolking groeit met ons mee. Met 120.000 legkippen en een productie van 90.000 eieren per dag, faciliteiten we een deel van de voedselvoorziening in Ethiopië.

Verdiensten

Lokale huishoudens voorzien we van kippen om daar geld mee te verdienen voor hun levensonderhoud. Door de juiste advisering en monitoring leert Poultry Ethiopia hen om verantwoord om te gaan met de kippen en de eieren.

Hygiëne

We brengen onze kennis over hygiëne over. Dit zorgt ervoor dat mensen en dieren gezond blijven door ziekteverwekkers uit de buurt te houden. Daarmee verhogen we de levensstandaarden in Ethiopie.

Werk en scholing

We creëren werkgelegenheid en zorgen voor scholing voor de lokale bevolking. Inmiddels zijn al zo’n 60 bewoners werkzaam in onze projecten.

Waarom Poultry Ethiopië

Heb je als ondernemer een geweldig idee in de bio-industrie zoals pluimvee, maar mis je de knowhow van Ethiopië? Als financieel- en/of kennispartner onderneemt Poultry Ethiopia met je mee! We bouwen samen jouw onderneming op. Met de juiste sturing en advisering zorgen we samen voor een succesvolle onderneming. 

Met meer dan 10 jaar ervaring in het opzetten van pluimveehouderijen in Ethiopië, weten we waarover we praten. We worden enthousiast van nieuwe ideeën en delen graag onze kennis met andere ondernemers. Ben je enthousiast geworden? Laten we dan om de tafel gaan zitten en bouwen aan een succesvolle onderneming!

Waarom ondernemen in Ethiopië

  • Aantrekkelijk verdienmodel in opkomend Ethiopië
  • Creëer werkgelegenheid voor de inwoners.
  • Onderneem mee voor een hoge kwaliteit voedsel en scholing voor Ethiopiërs.
  • Zorgen voor voldoende eieren en vlees voor de lokale bevolking

Wat we doen

Business coaching

Heb je je onderneming in Ethiopië opgebouwd of wil je een onderneming opbouwen, maar mis je nét die kennis die nodig is om te groeien? Op een informele manier voorziet Poultry Ethiopia je van advies. We duiken de (omzet)cijfers in, we bekijken je afzetmarkt en wijzen je groeikansen aan.

Advies over duurzaamheid

Wil je advies op het gebied van duurzaamheid? De energie die we opwekken in onze bio-boerderij is volledig duurzaam. We werken met een windmolen en zonnepanelen. Een prachtig voorbeeld waarover we je graag adviseren. Op die manier ben je als ondernemer zelfvoorzienend en kun je de koers varen die jij wilt.

Monitoring van de productie

De lokale bevolking groeit met ons mee. We slaan waterputten en voorzien huishoudens van kippen. We monitoren per huishouden de productie en informeren hen over ziektebestrijding, vaccinatiebeleid en optimalisaties.