Wie zijn wij?

Arend Hardeman

Director

Bert Bout

General manager

Arnold de Wilde

General manager

Ervaring in kennis

Poultry Ethiopia zet al meer dan 10 jaar new business op in Ethiopië. Waarom Ethiopië? Omdat Ethiopië een groot groeipotentieel heeft voor de bio-industrie. Kennis delen zit in onze aard en door meer new business op te zetten, ontwikkelt Ethiopië zich steeds verder. Wij motiveren daarom ondernemers om aan de slag te gaan aan pluimveehouder in het prachtige land. Je hoeft het niet alleen te doen, wij delen graag onze kennis!

Wat we doen

Poultry Ethiopia ondersteunt al jaren ondernemers in de bio-industrie in Ethiopië, zoals de productie van verse eieren en kippenvlees. Met 120.000 legkippen en een productie van 90.000 eieren per dag, faciliteren we de voedselvoorziening in Ethiopië. Door middel van advisering en monitoring werken we naar een hoger en duurzamer rendement onder hoge productiestandaarden. Ook houden we contact met de afnemers van de producten, om zo continu te werken aan een afzetmarkt voor de producten. 

Door meer new business te ondersteunen, verhogen we de levensstandaarden in Ethiopië. Duurzaam energie opwekken is hier ook een onderdeel van. Door een eigen molen of zonnepanelen te plaatsen, bent u als ondernemer energie-onafhankelijk. Samen werken we zo aan een duurzame toekomst.

Voordelen voor bewoners

Ook op lokaal niveau, bieden onze projecten voordelen. Lokale huishoudens voorzien we van kippen, om daar geld mee te verdienen voor hun levensonderhoud. Door de juiste advisering en monitoring leert Poultry Ethiopia de huishoudens om verantwoord om te gaan met de kippen en de eieren. Denk aan het delen van kennis over ziektebestrijding, het juiste voer, het drinkwater en het vaccinatiebeleid. Op die manier halen de inwoners optimaal rendement uit hun kippen.

Wil je ook ondernemen in Ethiopië?

Neem contact met ons op